Reviews

 

Erkerbank jaren 30

 

 08-02-2020

We hebben Job gevraagd om een erkerbank te maken in ons jaren 30 huis. We zijn super tevreden over het resultaat en de manier van communiceren en werken. Hij heeft goed meegedacht en werkt erg nauwkeurig. Ook elke dag alles schoon opgeleverd. Een echte vakman.

Traprenovatie

 

 11-03-2019

Binnen een half uur nadat wij de klus op Werkspot hadden geplaatst (op een zondag), kregen we al een persoonlijk offerte van Job. Nadat wij contact met hem hadden opgenomen, kwam hij de volgende dag al bij ons thuis e.e.a. bekijken en bespreken. Op de afgesproken datum kwam hij ruim op tijd. Het was zijn eerste traprenovatie, het duurde iets langer dan hij had gehoopt, maar hij heeft de klus wel in 1 dag afgemaakt. Voor ons was het ook wel een beetje spannend, maar we hebben absoluut geen spijt dat we hem de klus hebben laten doen. Hij werkt heel nauwkeurig, wij zijn zeer blij met het resultaat. Mochten wij in de toekomst meer klusjes hebben voor een timmerman, dan is hij de eerste die wij bellen. Nogmaals bedankt Jop!Het maken van een servieskast van grenen panelen behandeld met een laklaag verkeerswit. Aan de linker en rechterzijde heeft de kast een open gedeelte voor een platenspeler en decoratie. Aan de voorzijde 2 antieke paneeldeuren voorzien van een loogbehandeling en olie in een loft schuifdeursysteem.

 

 03-02-2019 - 

"Ik ben overall ontzettend tevreden! Jop kwam bij me thuis om met me mee te denken in materiaalkeuze en om alles voor me op te meten. Hij luisterde goed naar mijn wensen en na zijn bezoek kreeg ik via de mail een tekening opgestuurd van hoe het zou worden en wat het zou gaan kosten. Hierdoor wist ik zeker dat hij snapte wat ik wilde. Het resultaat mag er absoluut wezen! Ik had nog een paar opmerkingen over open knoesten en die heeft hij vervolgens ter plekke opgevuld en overgeschilderd. De kast is echt de eye-catcher van mijn kamer en iedereen die binnenkomt maakt als eerste een opmerking over de fanatastisch mooie kast."

 

Overkapping met zijwanden, vlonder en verlichting

 

 24-03-2019

 

We hebben het contact en de uitvoering als erg goed en professioneel ervaren !
Job staat open om mee te denken en uit te voeren !
Hij is erg behulpzaam en niet te beroerd om iets extra,s aan te pakken !
We willen hem zeker aan bevelen want bij ons staan een prachtige overkapping met verlichting !!


Overkapping met zijwanden

13-02-2019


Onze ervaring is zeer goed, alles volgens plan verlopen, werkzaamheden werden netjes uitgevoerd echt vakmanschap. Ook als een grondplan niet te bewerkstelligen was door beton/grondafvoer, kwam hij gelijk met een andere zeer creatieve oplossing die achteraf ook nog mooier was. Ook tussen de werkzaamheden door alles netjes opgeruimd achtergelaten.
Zeer netjes gewerkt bedankt Jop voor het prachtige resultaat.